Jaarlijks belanden meer dan 24.000 mensen in het ziekenhuis door een val vanwege uitglijden. Gladde vloeren als gevolg van vochtigheid (bijvoorbeeld badkamer en toilet), schoonmaakwerkzaamheden (bijvoorbeeld openbare ruimtes) zijn een belangrijke oorzaak van dit soort ongevallen. Onze professionele antislipoplossingen zijn dé oplossing tegen gladde (tegel-)vloeren, trappen en andere oppervlaktes.

Lodewijk Titaniumgrip – antislipbehandeling
Onze coating Lodewijk Titaniumgrip. is dé onzichtbare oplossing tegen gladde en / of vochtige tegel vloeren, trappen en andere oppervlaktes. De titaniummoleculen hechten zich in het oppervlakte van de tegel en zorgen voor een duurzame laag die naast een antislipwerking ook bescherming biedt aan de tegel zelf. De behandeling tast het originele aspect van de tegel niet aan en daardoor is het resultaat niet zichtbaar, maar wel duidelijk voelbaar. Titaniumgrip – antislipbehandeling is uitermate geschikt voor tegelvloeren, marmer en natuurstenen ondergronden. Bij aanraking met vocht zetten de moleculen zich uit (gaan rechtop staan) waardoor er een antislip effect ontstaat, dit is te vergelijken met kippenvel waarbij de haren overeind gaan staan, maar dan met titanium. Doordat de moleculen licht reflecteren is dit helemaal onzichtbaar.

Hoe werkt het?
Lodewijk Titaniumgrip kan in korte tijd worden aangebracht op bijvoorbeeld uw tegelvloer en is slechts enkele minuten na aanbrengen volledig beloopbaar, ook met blote voeten. Het product is bovendien milieuvriendelijk, volledig biologisch afbreekbaar en bevat geen gevaarlijke oplosmiddelen of giftige chemicaliën. Daarnaast remt de unieke formule de opbouw van schadelijke bacteriën. Bovendien kan het product overal waar natte en gladde vloeren een risico vormen worden toegepast.

Voordelen

  • Werkt binnen 3-5 minuten
  • Direct beloopbaar na applicatie
  • Geen chemische dampen bij aanbrengen en daarna
  • Duurzaam (5 jaar garantie)
  • Onzichtbaar
  • Beschermt de tegel
  • Makkelijk in onderhoud
  • Uniek in Nederland
  • Vakkundig aangebracht door specialist

Geschikt voor
Titaniumgrip – antislipbehandeling is uitermate geschikt voor tegelvloeren, marmer en natuurstenen ondergronden.

Technische gegevens 
Titanium is een sterke grondstof die een duurzame bescherming biedt waardoor wij u 5 jaar garantie gegeven. Het is wel belangrijk de (tegel-)vloer met zeepvrije ontvetter te onderhouden. Hierover wordt u uitgebreid geïnformeerd!

antislip  antislip2

handig logo

Parkweg 2  -  8191 JL Wapenveld  -  06 16 71 57 46  -  Algemene voorwaarden

facebook logo linkedin logo